Kedves érdeklődő és vendégeink, kérjük olvassák el a nyaraló házirendjét.
Célunk, hogy biztosítsuk az Önök kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!
A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

 1. Jogszabályi előírások betartása mellett, a vendégeink érkezéskor kötelesek a személy- és lakcím azonosításhoz szükséges okmányokat a szállásadó vagy megbízottja részére a vendég regisztrálásához szükséges adatok miatt átadni.
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
  A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 4. Vendégeink érkezéskor házkulcsot kapnak, melyet kérjük a távozás napján kívülről a ház ajtajában hagyni vagy átadni a tulajdonosnak vagy megbízottjának.
 5. A házban kizárólag a foglaláskor megadott számú személy tartózkodhat éjszakára. Amennyiben többen érkeznének, a tulajdonossal egyeztetni kell a felmerülő plusz költségekkel kapcsolatosan
 6. A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni.
 7. A ház pihenést, kikapcsolódást szolgája, nem buli szálláshely, kérjük hangoskodás mellőzését. Nyaralónk a nyugodt pihenést szolgálja, bulizás nem megengedett nap közben sem.
 8. Az épületben DOHÁNYOZNI TILOS. (Iqosra és elektromos cigarettára is vonatkozik) Kérjük a csikket a gyűjtő edénybe helyezzék.
 9. Szállásunk nem állatbarát, házi kedvencet nem tudunk fogadni.
 10. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 11. Kérjük ügyeljenek értéktárgyaikra! A háztulajdonos a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, személyes tárgyak eltűnéséért nem vállal felelősséget. Tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával.  Megkérjük Önöket, hogy a tüzet ne hagyják őrizetlenül, és ha befejezték a tűzzel kapcsolatos tevékenységet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották,
 12. A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos
 13. A ház elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.
 14. Kérjük, óvják a ház berendezését
 15. Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.
 16. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.
 17. Személyes felelősséggel tartoznak a vendégek a tűz esetére keletkezett károkért.
 18. Az épület szennyvizét, a telekhatári aknába helyezette, szivattyús házi szennyvíz átemelő berendezés juttatja a közcsatornába. A rendeltetésszerű üzemállapot biztosításához, kérjük a WC-be ne dobjanak olyan anyagot, amit kézzel nem lehet eltépni (pl, törlőkendő) mert a szivattyú megszorulhat, leállhat rosszabb esetben leégését okozhatja. Ennek következménye, a szakszerviz kiszállásig nem lesz biztosított a szennyvíz elvezetés és az ebből adódó költséget a kárt okozónak kell viselnie. Bízzunk benne ilyen jellegű meghibásodásra nem kerül sor.
  Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt meghibásodást szíveskedjenek részünkre jelezni.
 19. A házirend be nem tartása, azonnali felmondással járhat! A vendégeknek ez esetben el kell hagyniuk a nyaralót. A nyaralásból fennmaradó előre kifizetett szállásdíj nem kerül visszafizetésre.

 

Köszönjük megértésüket, kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Megosztás